Nokaut – spektakularna pobeda Uroša Medića VIDEO

Srpski MMA borac Uroš Medić slavio je nokautom protiv Omara Moralesa.

Izvor: SN

Nedelja, 22.05.2022.

00:02

Nokaut – spektakularna pobeda Uroša Medića VIDEO
Foto: Profimedia

UFC Fight Night na "Apexu" u Las Vegasu počeo je odlično po srpske borce pošto je u lakoj kategoriji Uroš Medić slavio nokautom.

On se borio protiv Omara Moralesa i borbu okončao u drugoj rundi, kako je već rečeno, nokautom.

Uroš Medić, popularni "Doktor" je odmah zauzeo sredinu oktagona i naneo Moralesu štetu nožnim udarcem u glavu, ali je Omar znao kako da uzvrati.

Spreman je bio Medić, krenuo je na njega 1-2 kombinacijom koja je sačekana kontrom Moralesa i to je očigledno bila njegova taktika da čeka da se Medić zaleti i da kontrom odgovori.

Omar Morales je borac koji odlično brani rušenja i Uroš Medić je to očigledno znao i prilagodio taktiku na najbolji mogući način, pa je borbu mogao da završi još u prvoj rundi, ali je zvono spasilo Moralesa.

U drugoj nije imao toilko sreće. Medić je radio svoj deo posla najbolje što je imao, da bi ga posle odlične kombinacije na pod srušio snažnim udarcem levom rukom i nokautom pobeđuje.

Još jedan srpski borac će u oktagon izaći večeras, a to je Duško Todorović koji je treća borba glavnog programa i on se oko 1 čas posle ponoći bori protiv Čidina Ndžokuanija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: