Svi ga žele, a završava karijeru

Nejt Dijaz je jedan od najpopularnijih boraca u ovim momentima kako u UFC organizaciji tako i među navijačima.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nejt Dijaz je svetsku slavu stekao kada je gušenjem porazio Konora Mekgregora 5. marta 2016. godine

On je u UFC došao preko čuvenog TUF serijala, neka vrsta "reality show" u kom borci žive zajedno i takmiče se za ugovor u elitnoj organizaciji.

Nejt je mlađi brat Nika Dijaza bivšeg Strajkfors šampiona i takođe velike UFC zvezde, koji se nedavno vratio iz penzije, a kako se priča i Nejt će uskoro okačiti rukavice o klin.

"Dete Stoktona" je objavilo na društvenim mrežama da radi na tome da ispuni UFC ugovorne obaveze i odradi poslednju borbu u ugovoru, za šta se verovali da će biti Hamzat Čimaev 30. jula na UFC 277.

"UFC me drži zaleđenog već godinu dana", kratko je komentarisao Nejt, a pored želje Hamzata Čimaeva da se borba desi došlo je do komplikacija i Šveđanin poreklom Čečen neće moći da se bori.

Majkl Čendler, čovek koji je nedavno nokautirao Tonija Fergusona "brutalnim" udarcem u bradu javio se kao sledeći protivnik.

"Čendler je spreman da se bori, pošaljite mu ugovor, vreme je", napisao je Nejt, a "Čelični" odgovorio: "Spreman sam, skinuću ti glavu sa ramena", napisao je Čendler.

Nisu sam Čimaev i Čendler zainteresovani da sa Nejtom odrade poslednju borbu, spominje se i trilogija sa Konorom, Dastin Poirije pa i neke druge interesantne opcije...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.