Jutjuber poslao "nepristojnu ponudu": Ako UFC prihvati ove uslove, dolazim

Džejk Pol, jutjuber i bokser, poslao je nepristojnu ponudu na račun UFC.

Izvor: SN

Nedelja, 02.01.2022.

10:00

Jutjuber poslao
Foto: Profimedia

Džejk Pol je sa svojim bratom Loganom stekao svetsku slavu na "Jutjubu", a u poslednjih par godina se bavi isključivo boksom.

Pokazao je da ima talenat za ovaj sport nokautiravši Bena Askrena i Tajrona Vudlija, a posle svega ima poruku za UFC i Dejnu Vajta.

Džejk je poručio da će se zauvek povući iz boksa i da će doći u UFC ukoliko se ispune njegovi uslovi koji glase:

1. Da se minimalna zarada boraca podigne sa 12.000 dolara na 50.000 dolara
2. Da se UFC borcima garantuje 50% ukupne zarade (samo u 2021. godini je UFC zaradio milijardu dolara)
3. Da se svim borcima obezbedi dugotrajna medicinska nega (Džejk se osvrnuo na izjavu Dejne Vajta da su oštećenja mozga sastavni deo ovog sporta i napomenuo da zamisli da NFL izjavi ovako nešto)

Dejna Vajt ima tri dana da pošalje odgovor i da do 31. marta implementira Džejkove uslove i on će ostaviti boks i doći u UFC.

"Poručujem svim UFC borcima da izdvoje malo vremena i ustanu i zauzmu se za sebe, zaslužujete da budete plaćeni više zašlužujete medicinsku negu i zaslužujete slobodu. Podržavajte jedni druge i shvatite da vam ja nisam neprijatelj već neko ko vas podržava",
rekao je Džejk Pol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: