Habib "dovukao" UFC zvezde: Kevin Li protiv Dijega Sančeza

Bivše UFC zvezde Dijego Sančez i Kevin Li boriće se u novooformljenoj organizaciji bivšeg šampiona UFC Habiba Nurmagomedova.

Izvor: SN

Nedelja, 26.12.2021.

17:00

Habib
Foto: Profimedia

Habib Nurmagomedov je svoju MMA karijeru završio sa odnosom 30 pobeda i 0 poraza, a sada je oformio MMA organizaciju "Eagle".

Tamo je odlučio da dovede dvojicu bivših UFC zvezda, čoveka koji je prvi borac koji je u UFC došao preko serijala "Ultimate Fighter", popularna "Noćna mora", Dijego Sančez.

Drugi borac je bivši izazivač UFC šampionata lake kategorije, koji je možda čak i poznatiji po onoj konferenciji za medije i raspravi sa Majklom Kijezom...

Dijego Sančez i Kevin Li će se u okviru "Eagle FC" organizacije boriti 11. marta u kategoriji do 74 kilograma, što je između lake i velter kategorije.

I sam Nurmagomedov je napomenuo da će mnogim borcima ova kategorija biti posebno interesantna kao i da možemo očekivati velika imena zbog takvog pravilnika organizacije.

Čini se da je govorio istinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: