Svi žele Konora Mekgregora

Konor Mekgregor ima "milion" opcija za svoj naredni UFC meč, ali koga će izabrati?

Izvor: SN

Sreda, 17.11.2021.

19:00

Svi žele Konora Mekgregora
Foto: Profimedia

Konor Mekgregor se oporavlja od loma noge koji je doživeo u poslednjem meču sa Dastinom Poirijeom na UFC 264 u julu ove godine.

Mekgregor u poslednja tri meča ima dva poraza i pobedu, a pre toga ga je porazio Habib Nurmagomedov, pa Irac traži put ka povratku na staze stare slave.

Dosta se priča o njegovoj narednoj borbi i kao što možete videti sami, on ima mnogo opcija jer svi žele Konora Mekgregora i veliku borbu sa njim.

Trenutno se u medijima govorilo o okršaju sa Maksom Holovejem, Majklom Čendlerom, Rafaelom dos Anjosom, Tonijem Fergusonom, pa i malo egzotičniji dueli poput boks meča sa Džejkom Polom ili MMA borbom sa Hamzatom Čimaevim.

Koga će Konor birati?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: