"Popularnost je opasnija od novca"

Legenda MMA Habib Nurmagomedov priznao je da mu je mnogo teško da se bori sa svim aspektima slave i popularnosti.

Izvor: Z.K.

Petak, 08.10.2021.

13:50

Foto: Profimedia

Ruski borac, koji je proteklih godina postigaoa velike uspehe, ima preko 30 miliona pratilaca na društvenim mrežama i najpraćeniji je Rus.

Međutim, Habib kaže da biti slavan nije nimalo lako. "To uopšte nije lako, veoma se teško podnosi. Pre, kada sam bio mlad i gladan uspeha, to nisam shvatao. Sada sve razumem. Čak i ovde u Engleskoj, a juče sam bio u Birmingemu, Mančesteru, Londonu. Teško je izaći napolje i biti običan čovek. Popularnost je opasnija od novca", kaže Nurmagomedov. Kaže da se nekada zadovoljavao jednostavnim stvarima, hleb i čaša vode bili su mu dovoljni. "Mislim da sam se pomalo promenio. Ponekad vas lagodan život uhvati nespremne. U mojoj glavi sve je isto, ja sam došao sa sela, ali je selo ostalo u meni. Ne mogu ga izgnati iz svog srca. Ponekad uživam u dobroj hrani, jedem bukvalno sve", priznao je. Karijeru profesionalca završio je neporažen sa skorom 29-0. Trenutno se bavi trenerskim pozivom i vlasnik je i promoter "Igl Fajting šampionata".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: