Uvršten u Kuću slavnih pa uhapšen: Tukao ženu i pretio policiji u alkoholisanom stanju

U javnosti su se pojavili detalji vezani za hapšenje Džona Džonsa, američkog MMA borca.

Izvor: SN

Sreda, 29.09.2021.

09:00

Uvršten u Kuću slavnih pa uhapšen: Tukao ženu i pretio policiji u alkoholisanom stanju
Foto: Profimedia

Džon Džons je u petak uvršten u Kuću slavnih, tačnije uvrštena je njegova čuvena borba sa Aleksandrom Gustafsonom.

Nakon svečane ceremonije usledio je veliki skandal, pošto je jedan od najboljih MMA boraca svih vremena uhapšen zbog nasilja u porodici.

Njegova verenica je krvava došla do recepcije tražeći novi ključ negde oko 4 časa i 30 minuta iza ponoći, pa kada joj je obezbeđenje prišlo da pita šta nije u redu ona je počela da plače i govori da ne sme da se vrati u sobu.

Džon Džons je u alkoholisanom stanju počupao svoju verenicu više puta i potom je udario u glavu, pa je ona krvarila iz nosa i usta i policija je morala da reaguje.

Kada su stigli da uhapse Džona Džonsa, on se nije najpristonije ponašao, čak je i udario njihov automobil i govorio kako će da se bije sa celom policijom u isto vreme i pretio im je da će ih tužiti pošto ga hapse tokom "najvažnije noći u njegovoj karijeri".

"Primio sam previše udaraca u životu da bi moj mozak funkcionisao normalno i zbog toga ne može da prihvati alkohol pa ću ga zauvek ostaviti iza sebe. Sada je vreme da se radi više nego ikad i onu noćnu moru pretvorim u nešto lepo. Što đavo misli loše Bog misli dobro", rekao je Džon Džons.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: