Ceo svet gleda u London: MVP i Fenom

Revanš meč MMA organizacije Belator između Majkla Pejdža i Daglasa Lime s pravom privlači veliku pažnju.

Izvor: SN

Utorak, 28.09.2021.

12:00

Ceo svet gleda u London: MVP i Fenom
Foto: Profimedia

Daglas "Fenom" Lima važi za jednog od najboljih velter boraca na svetu, a Majkl "Venom" Pejdž iliti MVP jedan je od najatraktivnijih.

Njihov prvi meč se brzo završio, nakon što je u pravom momentu Lima udario Pejdža i nokautirao ga, a sada se njih dvojica ponovo sastaju.

Već 1. oktobra u Londonu se održava "Belator 267" događaj na kom je glavna borba upravo okršaj Daglasa Lime i Majkla Pejdža.

"Biće to epski spektakl. Svaki sportista čeka ovakav momenat, zbog ovoga se baviš sportom i ne mogu da opišem koliko sam uzbuđen što ću se boriti pred svojom publikom. Videli ste kako se borim, nebitno je gde sam uvek gledam da budem zanimljiv i da se ljudima isplati novac koji su dali za kartu. Nemam ja taj prekidač, ne zanima me protivnik i nadam se da će publika u Londonu otići kući sa osmehom na licu", rekao je "Venom" Pejdž.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: