Masvidal preti: Povrediću ih

Horhe Masvidal je poslao snažnu poruku bokserskoj braći Džejku i Loganu Polu.

Izvor: SN

Utorak, 07.09.2021.

09:00

Masvidal preti: Povrediću ih
Foto: Alex Melendez/Profimedia

Džejk i Logan Pol su dva brata koja su slavu stekla kao "Jutjuberi", a poslednjih godina su se ozbiljno posvetili boksu i već su imali neke velike borbe.

Logan ima jednu borbu i jedan poraz, dok je Džejk dosta bolji sa učinkom 4 pobede, bez poraza i dve pobede nad bivšim MMA šampionima: Benom Askrenom i Tajronom Vudlijem.

Kada se Džejk Pol borio sa Benom Askrenom uz sebe je imao Horhea Masvidala, čuvenog UFC borca koji je kolenom u glavu nokautirao Askrena za 5 sekundi i to je najbrži nokaut u istoriji elitne organizacije.

Džejku Polu je zasmetalo što mu je Masvidal "okrenuo leđa" i nazvao ga "k****m", pa mu "Ulični Isus" na to nije ostao dužan.

"UFC mora da da dozvolu, ali nije nemoguće. Dejna zna da nisam kao ona dvojica, već da bih ušao u ring maksimalno ozbiljan, poslaće me kao plaćenog ubicu. Povrediću ih. Prebiću sve Polove. Ne zanima me da li je Logan, Džejk ili neki treći Pol ako mi stave novac u džep razbiću im lice. Treniram i bijem se od sedme godine, borba sa takvim likovima je bonus", rekao je Masvidal.

Horhe Masvidal definitivno nije lik za šalu...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: