"Novi kralj je stigao"

Pedi Pimblet, nova MMA zvezda u nastajanju, obratio se novinarima na konferenciji za medije.

Izvor: SN

Ponedeljak, 06.09.2021.

08:25

Foto: Profimedia

Pedi Pimblet je medijska zvezda u Velikoj Britaniji zbog svojih nastupa u "Cage Warriors" MMA organiziaciji, a sada se čitav svet upoznaje sa njim.

Zbog svog imidža ga često porede sa Konorom Mekgregorom, sada je ostvario i prvu UFC pobedu na svom debiju kada je tehničkim nokautom pobedio Luiđija Vendraminija.

"Svima sam pokazao da znam mnogo toga u oktagonu, ali me jeste uhvatio na levi kroše. Moram da prestanem da dozvoljavam ljudima da me udaraju u lice, jer se često zanesem želeći da napravim šou i spustim ruke. Jednostavno volim da se bijem, pa zato i dozvolim da me udare ponekad i ovoga puta mi se nije obilo o glavu. Suđeno mi je da budem ovde, obećao sam da ću završiti borbu u prvoj rundi i uspeo sam. Ljudi misle da sam grepler i da ne umem da udaram, a ja sam im pokazao suprotno. Novi kralj je stigao", rekao je Pedi Pimblet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: