UFC obradovao publiku: Loler – Dijaz 2

Spektakularan MMA događaj i zvanično je najavljen od strane elitne organizacije UFC.

Izvor: SN

Sreda, 14.07.2021.

08:30

UFC obradovao publiku: Loler – Dijaz 2
Foto: Profimedia

UFC 266 će biti spektakularan MMA događaj u septembru gde je glavna borba za pojas pero kategorije između Aleksandra Volkanovskog i Brajana Ortege.

Borba pre njih obeležiće okršaj dama, a pojas muva kategorije braniće Valentina Ševčenko protiv Loren Marfi, dok je u centru pažnje borba koja će biti pre ove.

Kako je UFC zvanično objavio 25. septembra u Las Vegasu ćemo gledati okršaj Robija Lolera i povratnika Nika Dijaza.

Nik Dijaz ima prilično veliki broj navijača (Nick Diaz Army) iako se nije borio od 2015. godine. Tada je njegova borba sa Andersonom Silvom preinačena u meč bez pobednika jer je Nik bio pozitivan na marihuanu, a Silva na anabolički steroid.

On je dobio višegodišnju suspenziju, a setimo se samo da je u periodu od 2012. do 2015. godine imao samo tri borbe...

Loler i Dijaz su se već jednom susreli u oktagonu kada je Nik slavio prilično ubedljivo i evo kako je ta završnica, tj TKO izgledala:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: