"Zašto me ne plaćate koliko zaslužujem?" VIDEO

Plata profesionalnih boraca je često tema u svetu sporta.

Izvor: SN

Ponedeljak, 21.06.2021.

18:00

Foto: Profimedia

Nismo jednom čuli da sportisti koji se bave borilačkim sportom nisu dovoljno plaćeni, da je čak i u svetu boksa razlika prevelika...

O tome su govorili bivši UFC šampion Kris Vajdmen i živa MMA legenda Anderson Silva na Vajdmenovom podkastu "Won't back down".

"Zašto me ne plaćate koliko zaslužujem? Svi znaju da organizaciji UFC donosimo mnogo novca, a i ja sam zaradio mnogo u karijeri, međutim to nije ni blizu sumi koju je kompanija zaradila. Zašto UFC ne sledi pravilo "Muhamed Ali" kao što je situacija u boksu?", upitao je Anderson Silva u prvoj epizodi Vajdmenovog podkasta.

On se ranije u ovom razgovoru zahvalio Lorencu Fertiti, što je okarakterisano kao čudno, pošto su ta sporna pravila bila ideja gospodina Fertite.

Ipak, on se kod mnogih boraca visoko kotira i veliki broj njih je rekao da organizaciji i te kako nedostaje Lorenco Fertita...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: