Rakić želi titulu: Nokautiraću ga

Čekamo objavu UFC vezanu za borbu Aleksandra Rakića i Jirija Prohaške.

SNIzvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jiri Prohaška je nedavno spektakularnim nokautom porazio Dominika Rejesa, dok je Rakić dominirao protiv Tijaga Santosa i Entonija Smita.

Vrh poluteške kategorije UFC se drastično promenio otkako je otišao Džon Džons, a čini se da su Rakić i Prohaška nove zvezde ove divizije.

Već neko vreme se priča o njihovom potencijalnom duelu, čak ga je Rakić i prizvao putem društvenih mreža, rekavši kako bi voleo borbu sa Prohaškom pa napad na pojas, a o tome je govorio za MMAJunkie.

"Jiri je vrlo agresivan borac, sjajan je na nogama i ume da udara. Skautirao sam ga i ja i moji treneri, ali nisam ga video u parteru niti u rvanju, ne znam kakva su mu rušenja. Nije kompletan borac, vidim mane koje mogu da iskoristim. Ipak, jako je nezgodan borac sa neobičnim stilom i nije lako boriti se s takvim ljudima, ali čekaću ga, vrebaću njegovu grešku. Nokautiraću ga ukoliko ga uhvatim. Ako se to ne dogodi, ja sam sigurno kompletniji i mogu da ga rušim i idem na bodove, pa ako prekinem borbu, još bolje", rekao je Aleksandar Rakić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.