"Plašim se za svoj život, UFC hoće da me ubije"

Bivši MMA borac Dijego Sančes plaši se za svoj život jer je govorio protiv UFC organizacije.

Izvor:

Sreda, 05.05.2021.

08:45

Foto: Profimedia

Sančes je u nedavnom intervjuu optužio UFC i bivšeg trenera Džoša Fabija da kuju zaveru protiv njega.

Bivši borac pričao je u intervjuu 40 minuta neprestano i domaćini Ar Džej Kliford i Entoni Smit su u jednom trenutku morali da ga prekinu.

"Moram da vam kažem iskreno, plašim se za svoj život. Mislim da će ova multi-milijarderska kompanija da krene na mene, mislim da žele da me ubiju. Možda će se to desiti ove godine, možda za dve, možda za nekoliko godina. Možda slupam kamion ili umrem od predoziranja drogom, pa će svi reći: 'ma to je samoubistvo, Dijego je puk'o'. Ne znam, ta korporacija je zla", kaže Sančes.

Naglasio je da UFC kontroliše "Čarobnjak iz Oza" i da sve kontroliše putem medija i društvenih mreža, tako što ima "botove" na svim profilima.

Sančesa je UFC otpustio prošle nedelje zato što nije želeo da dokaže da ne boluje od neke bolesti – posebno neurološke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: