Da li ste spremni? MMA na nultoj gravitaciji

Novi projekat.

Izvor: SN

Četvrtak, 29.04.2021.

18:45

Da li ste spremni? MMA na nultoj gravitaciji
Foto: Promo

Nakon najave da Iervolino Entertainment (IE) pokreće revolucionarnu kompaniju Space 11 za produkciju filmskih, TV i online sadržaja, kao i muzičkih i sportskih događaja u potpunosti snimljenih u svemiru, osnivač IE i proslavljeni producent Andrea Iervolino javnosti je predstavio i prvi Space 11 projekat – Galactic Combat.

Reč je o novom formatu borilačkih turnira u nultoj gravitaciji, po imenu MMA-ZERO G. Serijal će pratiti MMA borce tokom takmičenja u trajanju od 12 meseci, a najbolji među njima imaće priliku da budu prvi u istoriji koji će se boriti izvan granica Zemljine atmosfere.


„Spektakl u vidu borbe u nultoj gravitaciji stvoriće nezaboravno iskustvo koje gledaoci neće želeti da propuste ni po koju cenu. Ovaj format ima za cilj da publici željnoj pomeranja granica pruži nešto jedinstveno i nesvakidašnje – a to je ono što je suština čitavog projekta Space 11. Naravno, u potpunosti smo posvećeni i testiranju naučnih tehnologija i metoda, za maksimalnu bezbednost svih učesnika tokom čitavog takmičenja”, rekao je Andrea Iervolino, direktor i osnivač kompanija Space 11, Ievolino Entertainment i domaćeg Iervolino Studios.

Učešće u ovom takmičenju otpočeće ukupno 40 boraca iz celog sveta, koji će godinu dana trenirati i učiti da se bore u odsustvu gravitacije, kroz programe i kondicione treninge koji se koriste prilikom obučavanja astronauta.

U toku obuke, 32 učesnika biće eliminisano, dok će samo njih osam dobiti šansu da učestvuje u glavnom MMA-ZERO G takmičenju, čiji će potpredsednik i promoter biti bivši MMA borac Džon Luis.

Dramatična finalna borba poslednja dva takmičara koji ostanu u trci za titulu šampiona održaće se u svemiru – u posebno dizajniranoj kapsuli unutar specijalne rakete.

Borba će trajati 90 minuta, koliko je letelici potrebno da obiđe krug oko Zemlje.
Foto: Promo
Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: