Slavni Renzo Grejsi gost MMA saveza Srbije

MMA savez Srbije krenuo je uzlaznom putanjom

Izvor: B92

Petak, 23.04.2021.

11:13

Slavni Renzo Grejsi gost MMA saveza Srbije
Foto: MMA savez Srbije

Nakon oformljenog novog rukovodstva na čelu sa Lukom Nikolićem, odmah je počela akcija.

Održano je spektakularno prvo kolo MMA lige Srbije u Gornjem Milanovcu, a dok čekamo drugo izdanje predsednik ne sedi skrštenih ruku.

Prvo je bio specijalni gost Brave FC organizacije u Bahreinu čiji su osnivači deo kraljevske porodice i tu uspostavio važne kontakte i saradnju, a trenutno je domaćin legendi brazilskog i svetskog MMA i BJJ sporta Renzu Grejsiju.

"Velika mi je čast, a mislim i za ceo borilački sport u našoj zemlji, što nam je u gostima slavni Grejsi. Nema baš mnogo zemalja u svetu koje se mogu pohvaliti da im je Grejsi došao u radnu posetu. Prijem je protekao na najvišem nivou. Ovo je samo jedan od dokaza da dižemo MMA u Srbiji, nećemo stati. Čeka nas još mnogo važnih projekata, ali moji saradnici i ja smo i više nego spremni i željni izazova",
otkriva Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: