Spektakularna borba i nokaut O'Malija VIDEO

UFC 260 je sada iza nas.

Izvor: SN

Nedelja, 28.03.2021.

12:15

Spektakularna borba i nokaut O'Malija VIDEO
Foto: Profimedia

Glavna borba na događaju UFC 260 nikoga nije ostavila ravnodušnim i Frensis Nganu je nokautirao Miočića za pojas teške kategorije.

Bilo je na tom kardu još interesantnih događaja, poput borbe Šona O'Malija i Tomasa Almeide, a Šon je slavio nokautom u trećoj rundi.

Kao i sve druge O'Malijeve i ova je bila spektakularna. Bilo je mnogo atraktivnih poteza, udaraca bez gledanja i slično, a i Tomas Almeida je jedan nokdaun uspeo da preživi.

Drugi već nije, Šon O'Mali ga je sjajno pogodio desnim krošeom i poslao na pod, gde je još jednim udarcem samo završio posao.

Posle njih u oktagon su ušli Tajron Vudli i Visente Luke. Luke je više puta pokazao da je sjajan borac, ali je njegove mane na videlo izložio Stiven Vonderboj Tompson.

Ovoga puta, Luke je polugom završio posao protiv Tajrona Vudlija i došao do 20. pobede u karijeri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: