"Laka kategorija je mrtva"

Nejt Dijaz, američki MMA borac, imao je interesantno viđenje situacije u UFC.

Izvor: SN

Sreda, 10.02.2021.

12:00

Foto: Profimedia

Nejt Dijaz je miljenik publike, što zbog svojih statova što zbog svojih interesantnih borbi i imidža "uličnog momka", više o njemu čitajte OVDE.

On je sada bio gost Arijela Helvanija na njegovom podkastu,to je bilo Nejtovo prvo pojavljivanje u medijima posle više od godinu dana.

Na pitanje da li bi se borio ponovo u lakoj kategoriji, bilo sa Konorom Mekgregorom ili Dastinom Poirijeom, Dijaz je iskreno rekao:

"Laka kategorija je mrtva. Nemam tu šta da jurim, nemam nikakvih ciljeva vezanih za laku kategoriju. Osećam se kao da sam vlasnik UFC lake kategorije",
u svom stilu je to prokomentarisao Nejt Dijaz.

Potom se nadovezao:

"Ne želim da se igram j*****g dobrog momka kao što je to Konor radio sa Dastinom Poirijeom. Konor mu se namestio za nokaut, kapiraš šta hoću da kažem? Dastin sa mnom ne bi mogao tako lako da prođe, bilo bi mnogo teže i mnogo opasnije i ja sigurno ne bih otišao na spavanje", kaže Nejt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: