Todorović posle nokauta: Barem imam jednu nulu

Srpski MMA borac Duško Todorović zadobio je nokaut u noći iza nas.

Izvor: SN

Nedelja, 17.01.2021.

09:06

Todorović posle nokauta: Barem imam jednu nulu
Foto: SBC

UFC je u subotu doneo veoma interesantan program, a srpski MMA borac Duško "Thunder" Todorović nokautiran je od strane Punahelea Sorijana.

Poznato je koliko je "Puna" opasan borac i uspeo je nekoliko puta da iznenadi Duška, pa ga je na kraju i srušio i naneo mu prvi poraz u karijeri, pa sada skor glasi 10-1.

"Ako ništa bar i dalje imam jednu nulu. Šta da se radi, takav je sport. Nisam ispoštovao spremljenu taktiku, jednostavno, protivnik je bio bolji i zaslužno je pobedio i na tome mu čestitam! Hvala svima na lepim porukama i podršci!Sada ostaje da se greške isprave na treningu i to je to, Idemo dalje", rekao je Duško Todorović.

Nema sumnje da će se vratiti u "Sekutorovu" (Duškov tim, prim. aut.) salu i nastaviti da radi na određenim stvarima kako bi karijeru vratio na pobednički put.

Ipak, radi se o borcu koji je na svom debiju ubedljivo slavio, a u karijeri ima pobedu nad izuzetno nezgodnim UFC Brazilcem Mišelom Pereirom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: