Tomas skuplja novac za borbu protiv depresije VIDEO

Din Tomas, bivši UFC borac, rešio je da se bavi humanitarnim radom.

Izvor: SN

Ponedeljak, 04.01.2021.

10:00

Tomas skuplja novac za borbu protiv depresije VIDEO
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Mentalno zdravlje nije tema koju treba zapostaviti i Din Tomas to vrlo dobro zna i želi da pomogne svima koji su u nevolji.

On se u MMA borio od 1998. godine do 2013. godine i sakupio je 26 pobeda tokom svoje profesionalne karijere, tako da vrlo dobro zna šta ovaj sport donosi i odnosi.

"Ljudi često imaju velike probleme, ali ih ne rešavaju toliko često. Kada ste profesionalan borac, vaš ego je konstantno na udaru, momci misle da će pričati za njih da su slabići ukoliko potraže pomoć i to moramo da promenimo. Sportisti svakodnevno imaju velike izazove, a kada sam bio mlađi sanjao sam o tome da biciklom pređem čitavu Floridu. Zahvalan sam svima koji podržavaju ovo što radim i neću biti zadovoljan samo jednom akcijom, ne smem da stanem, svi vi koji se borite sa nečim, nemojte da vas je sramota, potražite pomoć", rekao je četrdesetčetvorogodišnji Din Tomas.

Din Tomas se biciklizmom bavi od 2019. godine, a planira da pređe čitavu Floridu, oko 160 kilometara u jednom pokušaju, kako bi sakupio novac za fondaciju "Heads Up Guys" koja pomaže ljudima koji se bore sa depresijom ili nekim drugim oblikom mentalnih bolesti.

Fondacija je organizovana od strane studenata sa univerziteta Britiš Kolumbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: