Srpski UFC borac preti Adesanji: To neće biti dobra noć za tebe!

Trenutno najbolji UFC srpski borac Aleksandar Rakić traži put do pojasa u poluteškoj kategoriji i blizu je mesta izazivača.

Izvor: SS

Nedelja, 03.01.2021.

13:05

Srpski UFC borac preti Adesanji: To neće biti dobra noć za tebe!
Foto: Profimedia

Trenutno je najbolji u toj kategoriji Jan Blahović, koga izaziva šampion srednje kategorije Israel Adesanja.

Sledeći izazivač bi mogao da bude upravo Rakić, koji je prokomentarisao predstojeći duel Adesanje i Blahovića.

Kako je istakao, navijaće za Adesanju kako bi se on sledeći susreo sa njim.

"Za mene bi to bila dobra stvar. Postane li šampion, on će držati naslove u dve kategorije i moraće će se suočiti sa mnom, a to za njega neće biti dobra noć. Sva njegova ostavština i sve njegove zasluge doći će meni", rekao je Rakić za sajt "MMA Junkie". Potom je Rakić prognozirao ishod borbe Adesanje i Blahovića.

"Jan je vrlo čvrst i vrlo jak lik. Za mene je ovo 50-50. Biće to vrlo zanimljivo i definitivno ću pozorno iz prvog reda pratiti što se događa i usput saznati ko će biti moj idući suparnik u budućnosti", rekao je Rakić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: