"Šta da uradim? Molila sam se Bogu" VIDEO

UFC borkinja Rouz Namajunas govorila je o psihičkim problemima koje je izazvao čuveni incident kada je Konor Mekgregor napao autobus zbog Habiba Nurmagomedova.

Izvor: SN

Četvrtak, 03.12.2020.

09:30

Photo by Mike Stobe/Getty Images

Rouz Namajunas nije mnogo govorila o čuvenom incidentu, možda i najvećoj mrlji u MMA ikada.

Ona je tada bila UFC šampion strovejt divizije i spremala se za odbranu pojasa protiv Poljakinje Joane Jedžejček u Bruklinovom Barklejs Centru.

Dva dana pred događaj je Konor Mekgregor napao autobus u kom se nalazio Habib Nurmagomedov, a sve to jer je napadnut njegov prijatelj Artem Lobov, pa je u tom haosu povređeno nekoliko boraca.

Rouz Namajunas je bila jedna od osoba koju je poseklo staklo nakon bačenih stolica i kolica na prozore autobusa i Rouz je sada po prvi put govorila o svemu tome i koliko je ozbiljno mogla da se povredi.

"Kao da sam čitavu večnost bila u tom autobusu, nisam imala pojma ko nas napada. Samo sam odjednom videla da nešto veliko leti ka prozoru i radnika obezbeđenja koji hvata jednog od tih momaka. Nisam imala pojma da je to bio Konor. Kada je bacio ona kolica, autobus je išao unazad i pogodio je prozor pored, da se autobus nije pomerio pogodio bi pravo u mene"

Incident je ostavio određene traume i probudilo jednu iz detinjstva koja je dugo mučila.

"U mojoj glavi, kada sam čula da je to bio Konor, osetila sam olakšanje. Ali nisam se skroz opustila. To me je vratilo u detinjstvo, kada smo prolazili autobusom kroz one loše krajeve grada i ljudi bi nas psovali i gađali naš autobus. Nikada u životu nisam bila tako saterana u ćošak. Samo sedimo tamo bez ikakve kontrole nad situacijom. Šta da uradim? Molila sam se Bogu i to mi je pomoglo da preguram. Sve to vuče na dešavanja iz detinjstva, borila sam se da od toga pobegnem, to su ta glupa sr**a od kojih sam se sklonila", objasnila je Rouz Namajunas.

Bila je potresena, ali je svu tu negativnu energiju kanalisala kroz sjajan pefromans protiv pomenute Joane Jedžejček.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: