Trebalo je da bude komentator, a "uskočio" da se bori VIDEO

UFC Fight Night još jednom nije razočarao.

Izvor: SN

Nedelja, 15.11.2020.

08:30

Trebalo je da bude komentator, a
Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Ljubitelji borilačkih sportova baš uživaju u poslednje vreme sa velikim brojem kvalitetnih i uzbudljivih događaja, a tako je bilo i u noći iza nas.

Održan je još jedan UFC događaj, ovoga puta nije bilo u Abu Dabiju nego u Las Vegasu, a glavna borba je bila između Rafaela dos Anžusa i Pola Feldera.

Verovali ili ne, Pol Felder je bio planiran kao komentator za ovaj događaj, a "uskočio" je u oktagon kako ne bi sve propalo, kada je Islam Mahačev bio primoran da odustane samo pet dana pred borbu.

Felder je komentatorski mikrofon zamenio rukavicama i zajedno sa dos Anžusom priredio spektakl. Posle "krvavih pet rundi", podeljenom odlukom sudija slavio je Rafael dos Anjos, a sudije su glasale 47-48, 50-45, 50-45.

Jedan sudija je glasao za to da je Felder pobedio, a ta odluka zbunila je mnoge i izazvala lavinu komentara, ne samo fanova, već i MMA stručnjaka, pa i bivšim šampiona poput Majkla Bispinga.

Bilo je "opakih" razmeni udaraca na obe strane, ali je dos Anjos tokom čitave borbe bio bolji "grepler", a podjednako dobar "strajker". U ostalim borbama smo videli pobedu nokautom "Haosa" Vilijamsa, Ešli Joder je odlukom sudija pobedila Mirandu Grejndžer, Šon Striklend je ostvario pobedu tehničkim nokautom, dok je Kori Mekena odlukom sudija savladao Keja Hensena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: