Prihvatio meč samo 5 dana pred borbu

Pol Felder će zameniti Islama Mahačeva i boriće se sa Rafaelom dos Anžusom na narednom UFC događaju.

Izvor: SN

Utorak, 10.11.2020.

18:00

Prihvatio meč samo 5 dana pred borbu
Photo by Francois Nel/Getty Images

Islam Mahačev i Rafael dos Anžus su bili planirani kao glavni meč narednog UFC događaja u Las Vegasu, ali je talentovani Rus morao da se povuče.

Njegova zamena će biti Pol Felder, kome "skidamo kapu" jer je prihvatio da se bori sa Rafaelom dos Anžusem samo pet dana pred borbu.

"Gledao sam šta se sve dešava u svetu ovih dana. Gledao sam ljude kako ostaju bez posla ili umiru od raznih bolesti i rekao sam sebi – čoveče, imaš tek 36 godina. Imaš još vremena da se takmičiš i zaradiš novac. Mlad si, u formi si – idi i zabavljaj se. Šta imam da izgubim? Nisam daleko od potrebne kilaže – uz malo prekomernog unosa vode i kasnije dehidracije, uspeću lako da prođem vagu", izjavio je tridesetpetogodišnji Pol Felder.

Felderčesto radi kao komentator na UFC događajima, a poslenji put u oktagonu je bio 23. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: