"Dogodilo se nešto uznemirujuće – greška skupa desetine miliona dolara" VIDEO

Video snimak sa merenja UFC šampiona u lakoj kategoriji, Habiba Nurmagomedova, skrenuo je pažnju javnosti.

Izvor: MT

Subota, 24.10.2020.

09:50

Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images

Ruski borac je, kako bi prošao merenje, morao da se skine go, a imao je i pomoć ljudi iz organizacije.

Stoga nisu svi ubeđeni da je sve prošlo regularno.

Nutricionista Majk Dols, čovek kome se mnogi MMA borci obraćaju za skidanje kilograma, smatra da se dogodilo nešto vrlo uznemirujuće.

"Nešto se vrlo uznemirujuće dogodilo na vaganju za UFC 254. Šta se dogodilo? Kad je Habib stao na vagu, službena osoba je ili zbog svoje nesposobnosti ili namerno napravila ogromnu, možda desetine miliona dolara skupu grešku. Nažalost, po mom stručnom mišljenju, ne verujem da bi Habib u tom pokušaju bio tačan", rekao je on i dodao:

Pročitajte još Igra prestola

"Pogledajte kako je poluga u uzlaznoj putanji, a mora se uravnotežiti. Idena gore. To znači da je težak, a (službena osoba) ga pomera u stranu u trenutku dok se još uvek podiže. Nije se odbila i nije se stabilizovala na centru. To nije pravilno".

Duel Nurmagomedova i Džastina Gejdžija zakazan je za ponoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: