Šampion priznao: Pušio sam marihuanu i bežao od testova

Džon Džons, možda i najbolji MMA borac svih vremena, rešio je veliku misteriju.

Izvor: SN

Subota, 10.10.2020.

15:00

Šampion priznao: Pušio sam marihuanu i bežao od testova
Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Kada smo se detaljnije bavili karijerom Džona Džonsa, pokrili smo i segment kada se od USADA (antidoping agencije) krio ispod oktagona.

Kada je USADA želela da izvrši testiranje i došla u teretanu gde Džon trenira, on se krio ispod oktagona nekoliko sati kako ga agencija ne bi pronašla, pošto ako vas USADA zatekne, morate na licu mesta da se testirate.

Internet rat na relaciji Džon Džons – Izrael Adesanja traje već neko vreme, a upravo je ovo gore pomenuto napisao Adesanja i stigao je odgovor Džona Džonsa, gde je aludirao na Adesanjin potencijalni doping skandal.

"Zanimljive činjenice, 2010. godine sam zaspao ispod ringa jer nisam hteo da idem kući pa da se vraćam na trening, a Džonatan je ostao ispod oktagona kako bi se krio od USADA zbog nasumičnog testiranja na doping. Ovo ste svi zaboravili", naveo je Adesanja, a Džons je odgovorio:
"Brate, moraš da objasniš desnu s**u. Ja sam se krio od Nevadinih ljudi koji testiraju na nedozvoljena sredstva jer sam prethodno pušio marihuanu i nisam hteo da padnem na testu, nisam se krio ispod oktagona od USADA. Eto, sada svi znaju sve", rekao je Džons.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: