Dejna Vajt oduševljen Medićem: J****o ga obožavam VIDEO

Srpski MMA borac Uroš Medić, spektakularnom borbom je izborio mesto u UFC–u.

Izvor: SN

Sreda, 05.08.2020.

13:00

Dejna Vajt oduševljen Medićem: J****o ga obožavam VIDEO
Photo: Alaska Fighting Championship

Preko 4. sezone i 27. izdanja je Medić došao u UFC, gde će biti prvi Srbin u lakoj kategoriji, a pobedio je nokautom posle nešto više od dva minuta borbe.

Poznato je koliko Dejna Vajt voli takve borce, a na konerenciji za medije je govorio vrlo pohvalno o Urošu Mediću, rekavši da ga obožava.

"Uroš Medić je zvezda večeri. Pogledao sam sve pobednike i on je bio najdominantniji i svi fanovi su želeli da dobije UFC ugovor. On je je***o na mom radaru, obožavam ga, sjajan je klinac. Ubica. Udara nogama, rukama, kažnjava gušenja, sve kod njega prosto obožavam", rekao je Dejna Vajt. Kasnije su porazgovarali u svlačionici, a Uroš nije propustio šansu da ostavi utisak.

"Kada smo se videli kratko mi je rekao da je spreman da se bori kada god bi to zatrebalo, na šta sam mu rekao: 'Mali, pazi šta želiš', a on je odmah odgovorio: 'Stavi moj broj na brzo biranje. Ma, sjajan je, obožavam ga", kaže Vajt.

Uroš je nedavno bio gost naše redakcije, a intervju možete pročitati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: