Dominacija Medića – nokautom u prvoj rundi do UFC ugovora!

Srpski MMA borac Uroš Medić uspeo je da postane član UFC–a.

Izvor: SN

Sreda, 05.08.2020.

08:30

Dominacija Medića – nokautom u prvoj rundi do UFC ugovora!
Photo: Alaska Fighting Championship

Uroš Medić je bio učesnik 27. serijala "Dana White's Contender Series" i ekskluzivno je govorio za naš sajt.

On se tamo borio sa Mikijem Gonsalesom i na vrlo dominantan način uspeo da ga savlada i da zaradi UFC ugovor, pa je postao prvi srpski borac UFC lake kategorije.

Uroš je bio sjajan u toj borbi sa američkim borcem, pobedio ga je tehničkim nokautom već u prvoj rundi. Pogodio ga je direktom pravo u lice i Gonsales je već počeo da pada, a kao "kusur" je stigao i lou kik.

Tu se Gonsales samo prekrio i branio, a Uroš nastavio da dominira sve dok sudija nije prekinuo borbu na nekih 2 minuta i 50 sekundi pre kraja prve runde.

Urošu Mediću čestitamo na sjajnom performansu i ugovoru sa elitnom MMA organizacijom.

Džastin Džakobi i Džordan Livit su takođe zaradili ugovore sa UFC–om minule večeri. Džakobi je savladao Taja Floresa, a Livit Luka Floresa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

20 h

Podeli: