"Borbeno ostrvo" ne prestaje da oduševljava

U noći iza nas održan je UFC Fight Night 174 na ostrvu Jaz u Abu Dabiju.

Izvor: SN

Nedelja, 26.07.2020.

16:30

Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images

Iako je termin malo neobičan videli smo spektakularne borbe još od onih preliminarnih, kada je Movsar Evloev posebno oduševio, kao i Taner Boser.

Kamzat Čimaev je na "main card" imao prvu borbu i ostvario je drugu pobedu u deset dana (borio se na prethodnom kardu) nad nekadašnjim Cage Warriors šampionom i UFC debitantom, Risom Mekijem.

Aleks "Kauboj" Oliveira je bez većih problema savladao Petera Sobotu, Pol Kreg je bio bolji od Gadžimurada Antigulova, Karla Esparza je bila sjajna u borbi sa Marinom Rodriges i zasluženo odnela pobedu.

Potom nam dolazi interesantan okršaj koji je završen u prvoj rundi, što je malo ko očekivao. Dva veterana Fabrisio Verdum i Aleksander Gustafson ušli su u oktagon, a Brazilac je polugom na ruci pobedio Gustafsona, koji važi za jako dobrog "greplera".

Još jedan duel veterana obeležio je "co main" događaj, a posle tri iscrpljujuće runde Maurisio "Šogan" Rua (nekadašnji UFC šampion) savladao je Antonia Nogeiru.

Kada smo došli do glavnog događaja, bila je to borba koja je danima iščekivana i najavljivana. Robert "Riper" Vitaker i Deren "Gorila" Til. Posle pet rundi, oba borca su ostavila srce u oktagonu, ali je pobednik mogao da bude samo jedan.

Odlukom sudija, slavio je nekadašnji šampion Robert Vitaker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: