Belator: Dominantni Petis srušio Bandehasa

Serhio Petis, američki MMA borac, pobedio je Rikija Bandehasa na Belator 242 događaju.

Izvor: SN

Subota, 25.07.2020.

10:45

Belator: Dominantni Petis srušio Bandehasa
Photo by Dylan Buell/Getty Images

Serhio Petis je mlađi brat Entonija Petisa, bivšeg UFC šampiona i Serhio je sa 20 godina debitovao u UFC, a sedam godina kasnije takmiči se u Belatoru.

On je na poslednjem događaju, 242, uspeo da pobedi Rikija Bandehasa i to jednoglasnom odlukom sudija.

Vrlo rano se videlo da je Petis kvalitetniji borac od Bandehasa, njegova brzina i preciznost je bilo nešto sa čime Bandehas nije mogao da se izbori, pa je posle nekoliko Petisovih lou kikova počeo da hramlje.

Pokušavao je Bandehas da obori Petisa i da borbu odvede u parter, ali osim nekoliko pokušaja u prvoj rundi to mu nije baš išlo od ruke i sudije nisu imale težak posao da odluče ko je pobednik.

Petisa u bantam kategoriji očekuje duel sa ili Huanom Arčuletom ili Pečijem Miksom (zavisi od pobednika te borbe) kako bi se odlučilo ko će biti novi šampion bantam kategorije Belatora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: