"Habib će braniti pojas u 2020. godini"

Ali Abdelaziz, menadžer MMA borca Habiba Nurmagomedova potvrdio je da će se njegov klijent boriti u 2020. godini.

Izvor: SN

Ponedeljak, 20.07.2020.

19:30

Photo by Francois Nel/Getty Images

Habib Nurmagomedov je neporaženi UFC šampion lake kategorije i prema mišljenju mnogih najbolji ikada koji se borio u toj kategoriji.

Ruski MMA borac je nedavno izgubio oca i trenera, pošto je Abdulmanap Nurmagomedov preminuo usled komplikacija prouzrokovanim koronavirusom.

Habib i Abdulmanap su bili jako bliski, pošto je njegov otac bio zaslužan za sve sportske uspehe i čak je najviše uticao na to da se Habib ne penzioniše i potpuno povuče u sebe kada ga je mučila povreda kolena zbog koje je umalo upao u depresiju.

Zbog svega navedenog mnogi su smatrali da se Habib više neće boriti i da će uskoro završiti karijeru i čak navodili primere Majka Tajsona koji nikada nije bio isti otkako mu je trener Kus D'Amato preminuo.

"Habib ne ide u penziju. Ima određene ciljeve koje nije ispunio i sigurno će se boriti u 2020. godini. Dejna i on trenutno vode pregovore oko toga i uskoro ćemo znati i datum, pa kada se dogovore Dejna će obelodaniti. Sprema se blokbaster, borba sa Džastinom Gejtdžijem, pošto su to dva najbolja borca lake kategorije na svetu i to ne samo trenutno nego tokom protekle decenije. Džastin je "ubio" svoje prethodne protivnike, pogledajte kako je "razmontirao" Tonija Fergusona. Toni je fantastičan borac, a izgledao je kao amater protiv njega. Dvojica najboljih će se boriti", rekao je Ali Abdelaziz, menadžer Habiba Nurmagomedova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: