Još jedan UFC borac zaražen koronavirusom

Brazilski MMA borac Marlon Moraeš zaražen je koronavirusom, prenosi američki portal ESPN.

Izvor: SN

Utorak, 14.07.2020.

22:00

Još jedan UFC borac zaražen koronavirusom
Photo by Steve Marcus/Getty Images

Marlon Moraeš je prvi izazivač bantam kategorije UFC–a, u svojoj poslednjoj borbi pobedio je Žozea Alda podeljenom odlukom sudija.

Moraeš je zaražen koronavirusom, kaže da je simptome počeo da oseća pre nekih desetak dana, da je zaražena i njegova supruga, ali da su deca, srećom, negativna.

"Nažalost, tačno je. Zaražen sam koronavirusom. Supruga i ja smo bili malaksali, imali smo jake simptome koronavirusa i hvala Bogu pa nisam morao da idemo u bolnicu, ali sam svakako odveo suprugu. Dobila je terapiju i ostala pod prismotrom doktora, dok su mene pustili kući", rekao je Marlon Moraeš.

On tvrdi da je ipak odgledao UFC 251 i borbu između Petra Jana i Žozea Alda, iako je bio bolestan i pohvalio oba borca rekavši da se radi o velikim imenima u MMA svetu i da je Aldo jedan od najvećih ikada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: