Oglasio se UFC o slučaju Majka Perija

UFC se oglasio povodom incidenta svog borca Majka Perija.

Izvor: LN

Petak, 10.07.2020.

09:42

Oglasio se UFC o slučaju Majka Perija
Photo by Michael Reaves/Getty Images

Peri je uhvaćen na video-snimku kako pesnicom udara jednog čoveka, a pritom "ispaljuje" brojne rasističke uvrede u restoranu.

UFC je osudio ponašanje Perija – koji je priznao da je alkoholičar – i informisao ga da u skorijoj budućnosti neće biti deo njihovih borbi.

"UFC je obavešten i uznemiren zbog videa koji se tiče Majka Perija. Ono što je Peri uradio ne oslikava našu organizaciju. Peri se izvinio zbogg svog ponašanja i bio je razočaran što je ono uticalo na ugled UFC-a. Takođe je priznao da ima problem sa alkoholom i obavesti oje UFC da se momentalno posvetio traženju profesionalne pomoći. U ovom trenutku, UFC je obavestio Perija da mu borbe neće biti nuđene i obe strane su se dogovorile da o budućnosti razgovaraju kada Peri završi program pomoći", navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Majk "Platinum" Peri je nedavno imao svađu sa Derenom Tilom i izazvao ga na borbu u oktagonu, a posle ovog incidenta ćemo videti u kom će se smeru kretati karijera borca koji je otpustio i svog trenera i u svom uglu ima samo svoju devojku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: