Džons: Uvek mislim da će protivnik ozbiljno da me povredi

Džon Džons, aktuelni šampion UFC poluteške kategorije, spreman je da pređe u tešku kategoriju.

Izvor: SN

Utorak, 30.06.2020.

17:07

Džons: Uvek mislim da će protivnik ozbiljno da me povredi
Photo by Steve Marcus/Getty Images

Džon Džons se smatra za jednog od najboljih MMA boraca svih vremena i poznato je da ga u oktagonu niko nikada nije pobedio.

U poslednje vreme je Džons u fokusu zbog svog potencijalnog prelaska u tešku kategoriju i super-borbu sa Frensisom Nganuom.

"Sa Nganuom su stvari vrlo jednostave. Ako se opustiš ima da te je***o nokautira i možda da ti slomi kost na licu. Ukoliko te ne nokautira i ne polomi ti lice, brzi si, pametan, čvrst, moraš da ideš na rvanje i da ga rušiš, ima nekoliko stvari koje možeš da radiš. Ja uvek mislim o najgorem scenariju, mentalno se pripremim za to da protivnik može ozbiljno da me povredi", rekao je Džon Džons u podkastu kod Stivi O–a.

Na pitanje da li bi mogao da pobedi Nganua, Džons je dao potvrdan odgovor.

"Ukoliko me ne bude nokautirao, verujem da ću pobediti. Samo treba da preživim prvu rundu i pobediću", smatra jedan od najboljih boraca svih vremena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: