"Gurnuću mu prst u oko!"

Majk Peri, američki MMA borac, izrazio je želju da se bori sa Britancem, Derenom Tilom.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Ethan Miller/Getty Images
Photo by Ethan Miller/Getty Images

Majk Peri je ovih dana u centru pažnje jer je otpustio svog trenera i u uglu umesto njega postavio svoju devojku, Latori Gonsales.

I pored svih nedoumica i kritika, Peri je uspeo da ostvari pobedu nad Mikijem Galom protekle subote, a popularni "Platinum" želi u narednom meču da se bori sa Derenom Tilom.

Deren Til će se 25. jula boriti na "Borbenom ostrvu" protiv Roberta Vitakera, a ukoliko do njihovog okršaja dođe, Peri planira da ode na Floridu i trenira sa čuvenim Kubancem Joelom Romerom.

"Želim da odem na Floridu i da treniram sa Romerom kako bih osetio kako izgleda boriti se u malo težoj klasi. Ova trenutna mi savršeno odgovara, ali želim da se borim sa Derenom Tilom. Niko ne može da me zaustavi. Zgrabiću ga, držaću ga... Gurnuću mu prst u oko. Ništa me ne zanima sem te borbe i zato ovo govorim glasno, da se čuje", rekao je Majk Peri.

Još od ranije je poznato da se Peri i Til baš i ne vole, a i nedavno su ponovo upali u raspravu i deluje kao da nas čeka vrlo zanimljiv okršaj. Pogotovo jer ćemo najverovatnije gledati slične duele Izraela Adesanje i Paula Koste, a mnogi se nadaju i Horhe Masvidal i Kolbi Kovington.