"Ništa lično, ali, smrviću te"

Robert Vitaker se vredno sprema za svoj okršaj na "Borbenom ostrvu" protiv britanskog MMA borca Derena Tila.

SNIzvor: B92
Podeli
Photo by Rey Del Rio/Getty Images
Photo by Rey Del Rio/Getty Images

Robert Vitaker je bivši šampion UFC srednje kategorije, a pojas je izgubio minulog oktobra od Izraela Adesanje.

Vitaker je pre problema sa povredama važio za vrhunskog borca i o njegovim borbama sa Kubancem Joelom Romerom svrstavaju se među najbolje svih vremena.

Sada se sprema za okršaj sa Derenom Tilom, koji je zakazan za 25. jul na ostrvu Jaz u Abu Dabiju, gde će UFC organizovati čuveni "Fight Island" (uskoro će na našem sajtu biti više reči o tom fenomenu).

"Znam da je Deren izuzetno talentovan, ali mislim da sam ja bolji borac. Vidite, u ovom svetu ne postoje prijatelji. Ne mogu da se družim sa nekim ko će mi uskoro biti protivnik, to tako ne funkcionište. Na kraju dana, on dolazi po nešto što je moje, a ja dolazim po nešto što je njegovo. Derene, ništa lično, ali, smrviću te. Spreman sam da s njim odem u paklen okršaj i ukoliko budem pratio plan, nadam se da ću izaći kao pobednik", rekao je Vitaker za Sumbission Radio.

Deren Til je bio zvezda u usponu i onda su usledila dva bolna poraza od Tajrona Vudlija i Horhea Masvidala, da bi Til u poslednjem meču ostvario pobedu odlukom sudija, koja je prema mišljenju nekih bila kontroverzna.