"On nije đavo, ali neke stvari mora da objasni"

Horhe Masvidal, američki MMA borac, uputio je par komentara ka Dejni Vajtu, prvom čoveku UFC–a.

Izvor: SN

Subota, 27.06.2020.

19:09

Photo by Douglas P. DeFelice/Getty Images

Horhe Masvidal ili "Ulični Isus" u poslednje vreme je postao velika zvezda i miljenik publike, iako je dugo u MMA svetu.

Još kao klinac se pojavljivao u uličnim tučama na Floridi u dvorištu čuvenog Kimbo Slajsa, a u poslednje vreme sa Dejnom Vajtom, prvim čovekom UFC, baš i nije u najboljim odnosima.

"Mi smo kolege, nije baš slučaj da ćemo se družiti, ali nema animoziteta među nama. On mora da radi svoj posao, da zarađuje mnogo novca za UFC, a ja moram da zaradim novac za sebe, e tu dolazi do konflikta. On nije đavo, nije zla osoba, samo se ne slažemo i to je to", rekao je Masvidal.

Dejna Vajt je imao izuzetno čudan komentar rekavši kako dolazak u UFC nije karijera nego prilika i to Masvidalu baš smeta.

"Poručio bhi Dejni da svoj komentar mora da objasni. Rekao je da ovo nije karijera nego prilika, a ja sam u MMA svetu već 16 godina i čini se da sam imao mnogo prilika. Dejna, nije karijera, a? Zanimljivo, ajde samo da nam to objasniš pošto nema smisla"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: