Konor Mekgregor objavio kraj karijere!

Konor Mekgregor, irski MMA borac, objavio je da se povlači iz tog sporta.

Izvor: LN

Nedelja, 07.06.2020.

08:14

Konor Mekgregor objavio kraj karijere!
Photo by Steve Marcus/Getty Images

On je naprasno objavio povlačenje putem Tvitera, nekoliko minuta nakon što je Amanda Nunjes dominantno pobedila Felisiju Spenser na "UFC 250".

"Ćao ljudi, odlučio sam da se penzionišem. Hvala svima na sjajnim uspomenama. Kakva je to vožnja bila! Evo slike mene i moje majke u Las Vegasu nakon osvajanja jedne od svetskih titula. Izaberi kuću iz snova Megs, volim te! Šta god budeš želela, tvoje je", napisao je Mekgregor.

Predsednik UFC Dejna Vajt oglasio se rekavši da nije iznenađen.

"To je Konor. Znate kako Konor funkcioniše. On tako radi stvari", rekao je Vajt.

On je aludirao na to da se Mekgregor povlači zbog neprekidnih protesta u SAD zbog ubistva Džordža Flojda od strane policije.

"Ako momci ne žele da se bore sada ili se iz nekog razloga osećaju nelagodno zbog svega što se dešava, onda ne moraju da se bore. Sve je u redu. Ako se to dešava sa Konorom... Saosećam. Neću sada da kažem 'Au, je**te, ovo je suludo'. Ništa trenutno nije ludo jer je trenutno sve ludo. Tako da, na određenom nivou, potpuno razumem (njegovu odluku)",
dodao je Vajt. Mekgregor je na poslednjoj borbi pobedio Donalda Seronea na "UFC 249", nokautom posle samo 40 sekundi.

U poslednje vreme je često izražavao želju da se ponovo susretne sa Habibom Nurmagomedovim, a prihvatio je i izazov Andersona Silve završetkom maja.

Takođe je nedavno "prozvao" i Džastina Gejtdžija, koji je tehničkim nokautom pobedio favorizovanog Tonija Fergusona na "UFC 249", rekavši da će ga "iskasapiti".

Odluka da se penzioniše dolazi kao iznenađenje, a ukoliko se desi da je stvarna, Mekgregor će karijeru završiti sa učinkom od 22 pobede i četiri poraza.

Podsetimo, ovo ne bi bilo prvi put da se Mekgrego "penzioniše", pošto je to uradio 2019. tokom istrage o seksualnom uznemiravanju, kao i 2016. kada je jednostavno na Tviteru napisao "vidimo se kasnije".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: