"Zašto svi želite da ubijem Konora?"

Kamaru Usman, UFC borac i šampion velter kategorije, poslao je zanimljivu poruku Konoru Mekgregoru i fanovima borilačkih veština.

Izvor: SN

Utorak, 26.05.2020.

18:30

Photo by Steve Marcus/Getty Images

Kamaru Usman je američki borac nigerijskog porekla i u poslednjoj borbi je odbranio pojas od Kolbija Kovingtona, kome je tada polomio vilicu.

Usman je sjajan borac, a u poslednje vreme se dosta govori o njegovom narednom velikom duelu i pošto to najverovatnije neće biti Horhe Masvidal, mogao bi da bude Konor Mekgregor.

"Stvarno ne razumem zašto svi želite da ovaj čovek umre. Upropastio bih Konora i on tu ništa ne bi mogao da uradi", napisao je Usman na svom "Tviter" profilu.

Usman ima 33 godine, dok je Mekgregor 2 godine mlađi i ukoliko se ova borba stvarno dogodi i Konor pobedi, dobiće šansu da bude šampion u tri različite kategorije, što nikada niko nije uspeo.

Zanimljivo, Konor svoj pojas nikada nije branio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: