UFC borac bio u zatvoru: "Radio sam ono što sam video na TV"

Američki MMA borac Danijel Kormije otkrio je neverovatan detalj iz svog života.

Izvor: SN

Sreda, 01.04.2020.

18:00

UFC borac bio u zatvoru:
Photo by Jonathan Fickies/Getty Images

Danijel Kormije ima 41 godinu i već polako svoju profesionalnu karijeru privodi kraju i čini se da mu se novinarski posao prilično sviđa.

On se ponovo pridružio podkastu Ariela Helvanija, samo je ovoga puta otkrio fantastičnu priču iz svog života. Otkrio nam je da je bio u zatvoru.

"Uhapšen sam, sine, bio sam u zatvoru. To se sve desilo na jednoj žurci u Kanzasu kada su me drugari naterali da popijem par piva. Ja nikada u životu nisam bio i prilično sam bio pijan. Imao sam samo 19 godina, nisam još ni počeo da se rvem na koledžu", počeo je priču Danijel Kormije.

Čak se i Ariel Helvani šokirao i upitao ga kako se ponašao tamo i sve ostale stvari tražeći od Kormijea da ne izostavlja ništa.

"Jedan od momaka se glupirao i pričao svašta. Počeo je mnogo da provocira i kako sam bio pijan potukli smo se. Tačnije, ja sam udario njega. Udarac je bio toliko jak da se on srušio i počeo obilno da krvari, a mi smo se uplašili. Došla je policija i uhapsila me, pa sam završio u zatvoru. To je bio petak, a pošto sudija ne radi do ponedeljka ja sam morao da spavam u ćeliji. Kada vas uhapse, imate period od 72 sata dok ne dođete do sudije, e pa meni je vreme počelo da teče tek u ponedeljak i u zatvoru sam bio do srede. Mislim, nisu to bili mnogo opasni momci, a ja sam se ponašao kao najveći ludak na svetu – tačnije, radio sam sve ono što sam video na televiziji", kaže Kormije.

Njegovu neverovatnu životnu priču možete pročitati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: