"Samo pogledajte ko su ti ljudi, najmekši, najslabiji, najjadniji"

Predsednik UFC Dejna Vajt oštro je odgovorio medijima koji su ga kritikovali u poslednje vreme.

Izvor: SN

Subota, 21.03.2020.

16:03

Photo by Michael Ciaglo/Getty Images

UFC je jedna od poslednjih organizacija koja je reagovala otkazivanjem ili odlaganjem svojih događaja.

Iako su sve veće lige u SAD rekle da su svoja takmičenja suspendovala do daljnjeg, UFC se u Brazilu uredno održao bez publike, što je mnoge ljude naljutilo.

Vajt je poznat po prekoj naravi i imao je nekoliko besnih istupa u javnosti, a ovaj novi desio se putem "Instagram lajva" kada je razgovarao sa UFC šampionom velter kategorije, Kamaru Usmanom.

"Samo pogledajte ovo, idite na internet i potražite. Ovo nije šala, samo pogledajte, to su najmekši, najslabiji, najjadniji ljudi na svetu i pričaju o najčvršćem i najvećem sportu i organizaciji na svetu. Šta očekujete da vam kažu? UFC ima preko 350 zaposlenih, kompanija je vredna više od milijardu dolara i šta mislite od čega njeni zaposleni žive? Nismo ostavili na cedilu ni jednu jedinu osobu. Svaki borac koji se bori za mene će ove godine imati tri borbe, nastavljamo sve po rasporedu. Svi će biti plaćeni, a čim se sve ovo smiri sport se vraća na noge. Je%%š ovo sr%%e", rekao je Dejna Vajt.

Gotovo svi fanovi borilačkih veština sa nestrpljenjem iščekuju borbu između Habiba Nurmagomedova i Tonija Fergusona koja je po peti put zakazana za 18. april.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: