"Miočić ima puno problema, možda je završio karijeru"

Ugledni američki novinar Džo Rogan rekao je u svom podkastu da postoji šansa da je MMA borac Stipe Miočić završio karijeru.

Izvor: SN

Utorak, 25.02.2020.

23:01

Photo by Ronald Martinez/Getty Images

U javnosti postoji određena doza zabrinutosti kada se radi o zdravlju Stipe Miočića, pošto ga muči povreda oka.

Svetski šampion UFC teške kategorije imao je i operaciju i zbog toga se sve više odlaže borba sa Danijelom Kormijeom, a potajno se priča i o borbi sa Džonom Džonsom.

"Stipe trenutno ima puno problema i postoji šansa da završi karijeru. Ne želim previše da pričam o njegovoj povredi pošto to ne radi ni on, ali da može da se bori već bi to uradio. UFC bi već ugovorio revanš sa Kormijeom, a verovatno bismo uveliko pričali o borbi sa Džonom Džonsom", otkrio je Džo Rogan u svom podcastu.

Njegov gost ovoga puta bio je Edi Bravo, a upravo su se posle ove poslednje rečenice dotakli Džona Džonsa i njegovog "izleta" u tešku kategoriju.

"Voleo bih to da vidim. Verujem da bi se Džons mnogo ozbiljnije spremao za Miočića ili Nganua nego za nekoga iz svoje kategorije", poručio je Rogan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: