Rakić dobio novi ugovor

Aleksandar Rakić, austrijski borac srpskog porekla, dobio je novi ugovor od kompanije UFC koji mu garantuje šest novih borbi.

Izvor: SN

Utorak, 18.02.2020.

18:15

Rakić dobio novi ugovor
Photo by Vaughn Ridley/Getty Images

Aleksandar Rakić u MMA svetu važi za fantastičnog borca, a pojedini fanovi smatraju da će upravo on "skinuti" Džona Džonsa sa trona.

Rakić je u UFC poluteškoj kategoriji imao neke sjajne borbe, a u poslednjoj je doživeo sumnjiv poraz od Volkana Ezdemira, odlukom sudija.

Dvadesetosmogodišnji Rakić je od UFC–a dobio novi ugovor na šest borbi, a sve to je podelio putem svog "Instagram" profila i finansijske detalje nije otkrio.

"Srećan sam što mogu da objavim da sam potpisao novi dugoročni ugovor sa UFC–om na šest borbi. Ovo je moj treći ugovor sa kompanijom u poslednje dve godine", napisao je Aleksandar Rakić.

Rakićeva serija od 12 uzastopnih pobeda prekinuta je pomenutom kontroverznom pobedom Volkana Ezdemira na događaju UFC Fight Night 165.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: