Konor Mekgregor želi BMF pojas

Irski MMA borac Konor Mekgregor poručio je da želi borbu sa Horheom Masvidalom i njegov BMF pojas koji je zaradio pobedivši Nejta Dijaza.

Izvor: SN

Sreda, 01.01.2020.

16:49

Konor Mekgregor želi BMF pojas
Photo by Ethan Miller/Getty Images

Konor Mekgregor će ostati upamćen kao prvi borac koji je imao šampionski pojas iz dve različite kategorije, a sada želi i treći – BMF.

O toj BMF borbi smo već pisali, a ona je završena pobedom Horhea Masvidala i od tad se priča o nastavku BMF priče.

Konor Mekgregor u januaru "otvara sezonu" borbom sa Donaldom Seronijem na UFC 246 događaju, ali je ipak njegova velika želja BMF pojas i meč sa Horheom "Gejmbredom" Masvidalom, u intervjuu za ESPN poručio je prvi čovek UFC, Dejna Vajt.

"Konor želi Masvidalov pojas. Doduše, nisam siguran hoće li se nastaviti ta BMF priča. Uradili smo to jednom i bilo je zabavno, ali videćemo šta će se dalje dogoditi", rekao je Vajt.

Podsetimo, Dejna Vajt je svojevremeno rekao kako je Masvidal isuviše krupan za Mekgregora i da je razlika u kategorijama velika, tako da će biti zanimljivo videti šta će se desiti sa ovom borbom.

Ruku na srce, "Ozloglašeni" Konor Mekgregor prvo treba da završi svoj meč sa Donaldom "Kaubojem" Seronijem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: