"Toni ili Habib? Ko pobedi biće najbolji svih vremena"

Nekadašnji UFC borac Čel Sonen analizirao je predstojeću veliku borbu u lakoj kategoriji između Habiba Nurmagomedova i Tonija Fergusona.

Izvor: SN

Sreda, 25.12.2019.

19:10

Photo by Alex Trautwig/Getty Images

Toni Ferguson i Habib Nurmagomedov u aprilu mesecu će se naći u oktagonu i to je borba koja privlači veliku pažnju iako do nje ima još mnogo vremena.

Čel Sonen je pokušao da odgovori na pitanje ko je favorit, a u kraćoj analizi je i objasnio šta on očekuje od čitavog spektakla.

"Vrlo je teško izabrati stranu kada se Habib bori, ali moram da vam kažem da sam ovde malo pristrasan i da ću navijati za svog nekadašnjeg timskog kolegu, Tonija Fergusona. Mislim da Toni itekako ima šansu da sruši Habib i te šanse mi deluju sve veće i veće kako se borba primiče", rekao je Čel Sonen, MMA analitičar i nekadašnji UFC borac.

Habib Nurmagomedov je neporažen u najjačoj svetskoj MMA diviziji, UFC, a imao je priliku da se bori protiv nekih zaista fantastičnih boraca.

"Kada imate 28-0 u bilo kojoj diviziji, možemo da kažemo da je to vaša divizija. On je već neko vreme svetski šampion i taj njegov pojas zaista ima veliku težinu. Pogledajte samo kako je došao do pojasa, a i kada ga je branio protiv koga ga je branio. Edson Barbosa je pravi čekić od čoveka, nemojte me pogrešno shvatiti, ali Toni... Toni je druga vrsta životinje",
nastavio je Sonen.

Za kraj, Sonen je analizirao Tonija i objasnio kako se bori.

"Toni će mu napasti leđa kada god dobije priliku, ma napašće ga dok bude izlazio uz muziku, nikada ne znaš šta će Toni uraditi. To je čovek koji se nikada ne otpisuje, ko god dobije tu borbu biće najbolji borac ikada"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: