"To smeće ću ozbiljno povrediti"

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević boriće se sa Franciskom Barijom na Megdan Fighting događaju, objavila je ta MMA organizacija.

Izvor: SN

Utorak, 24.12.2019.

15:43

Photo by Mark Kolbe/Getty Images

"Ispunili smo želju publici! Stiže borba koju ste najviše tražili, a uskoro ćete saznati i vreme i mesto", stoji u Megdanovoj objavi.

Srpska organizacija će tako probuditi staro rivalstvo između Vase Psihopate Bakočevića i Franciska Kroata Barije, pošto je njihova velika borba 2014. godine propala zbog određenih okolnosti.

Bario je bio u penziji, nije se borio oko pet godina u MMA svetu, dok i dalje važi za jednog od najboljih argentniskih rvača i u oktagon se vraća protiv jednog od najpopularnijih boraca na ovim prostorima.

"Bario je moja sledeća žrtva na Megdan Fightingu. Ovo smeće ću ozbiljno povrediti, onako sportski da imate o čemu da pišete", prokomentarisao je Bakočević borbu dogovorenu sa argentinsko-hrvatskim borcem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: