Ilić uprkos podršci Zagrepčana izgubio od Kesika

Srpski MMA borac Aleksandar Ilić nije uspeo da savlada protivnika iz Poljske Cezari Kesika u krcatoj zagrebačkoj areni gde se održavaju KSW 51 borbe.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 09.11.2019.

23:37

Ilić uprkos podršci Zagrepčana izgubio od Kesika
Photo by Tasos Katopodis/Getty Images

Najbolja evropska MMA organizacija priredila je pravi borilački spektakl u Zagrebu, u kojem je pažnju srpske javnosti posebno privukao duel popularnog Džokera i Poljaka.

Zanimljivo je bilo već na startu jer je srpski borac izašao uz pesmu Dina Dvornika "Ti si mi u mislima" i tako pridobio domaću publiku koja ga je pozdravila aplauzm a potom, tokom cele borbe navijala za njega.

Kada je na startu borbe Ilić povezao nekoliko udaraca, cela hala mu je skandirala, ali je na kraju ipak izgubio "gušenjem".

Poljak Kesik na startu je bio bolji u rvanju, bacio Srbina na pod i na kraju dobio meč.

Posle ove borbe Kesik je ostao neporažen, dok je Iliću ovo prvi poraz od 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: