Mekgregor se bori 18. januara!

Irski MMA borac Konor Mekgregor na pres konferenciji je objavio da se vraća u oktagon 18. januara 2020. godine.

Izvor: SN

Četvrtak, 24.10.2019.

16:26

Mekgregor se bori 18. januara!
Photo by Harry How/Getty Images

Iako je Konor Mekgregor otišao u penziju početkom 2019. godine, odlučio je da se vrati u oktagon i svog narednog protivnika imaće već startom 2020. godine.

Tim povodom, održana je i pres konferencija na kojoj je Konor otkrio da će 18. januara imati svoju povratničku borbu i da ga ne zanima ko je protivnik, a da posle toga želi pobednika iz duela Toni Ferguson – Habib Nurmagomedov.

"Datum je određen, biće to 18. januar i stvarno me ne zanima ko će biti protivnik. Potrebno je 66 dana da se stvori navika, a ja sada ranije idem na spavanje i ranije ustajem. Važno je imati dobru organizaciju, baš kao što to rade svi milioneri. Alkohol neću konzumirati i fokusiran sam jedino na borbu", rekao je Konor Mekgregor.

Konor Mekregor je jedan od "šačice" boraca koji su bili vlasnici šampionskog pojasa u dve kategorije, a on je to uspeo u pero i lakoj kategoriji i posebno se izdvaja njegova pobeda nad Žozeom Aldom, nokautom posle svega 13 sekundi.

Konor se dugo nije borio, njegova poslednja borba bila je protiv Habiba Nurmagomedova i nju je Rus dobio tako što je gušenjem naterao Mekgregora da preda.

"Vraćam se u dobroj fomi. Veoma mi je važno da uhvatim ritam i da se što pre vraćam, pošto je s godinama sve teže da se pobeđuje",
završio je Mekgregor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: