Mekgregor: Vraćam se, hoću revanš sa Habibom u Moskvi

Irski borac Konor Mekgregor rekao je danas da će se takmičenju u mešovitim borilačkim veštinama vratiti u januaru u Las Vegasu.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.10.2019.

14:18

Mekgregor: Vraćam se, hoću revanš sa Habibom u Moskvi
Photo by Harry How/Getty Images

Mekgregor je rekao da će se "potpuno koncentrisan" vratiti u oktagon za borbu 18. januara u Las Vegasu.

"To je moja povratnička borba. Za 12 nedelja od ove subote. U odličnom sam fizičkom stanju. Dogovorio sam datum sa UFC i nije me briga ko će mi biti protivnik", rekao je Mekgregor, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Mekgregor je završio karijeru pre sedam meseci, a nije se borio od oktobra prošle godine, kada je u UFC 229 izgubio od Habiba Nurmagomedova. Po završetku meča došlo je do tuče, pa je Mekgregor suspendovan na šest meseci i kažnjen sa 50.000 dolara.

On je rekao da planira još dva meča, uključujući i revanš sa Nurmagomedovim u Moskvi.

Tokom konferencije izneo je niz uvreda na račun ruskog šampiona. Posle prve borbe, Mekgregor je rekao da želi da se bori protiv pobednika duela Nejta Dijasa i Horhea Masvidala, a zatim sa Nurmagomedovim ili Tonijem Fergusonom.

"Ići ću kroz spisak igrača kao motorna testra kroz puter", naveo je 31-godišnji Irac.

On je rekao da planira da se uzdržava od alkohola i noćnih izlazaka, kako bi se pripremio za meč u januaru.

"Potrebno vam je 66 dana da stvorite naviku. Sada idem u krevet ranije i ustajem ranije. Strukturirani pristup je ključ uspeha. Svi milijarderi moraju biti organizovani", rekao je nekadašnji svetski šampion u pero kategoriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: