Konor otkrio datum povratka u oktagon?

Kontroverzni MMA borac Konor Mekgregor mogao bi uskoro da se vrati u oktagon, a fanovi borilačkih veština bi to sigurno voleli.

Izvor: SN

Utorak, 17.09.2019.

09:59

Konor otkrio datum povratka u oktagon?
Photo by Harry How/Getty Images

Konor Mekgregor se u martu mesecu povukao, da bi se nedugo potom vratio iz penzije i kako je sam izjavio imaće u planu da se bori krajem 2019. godine.

Konor se oglasio na svom "Tviter" profilu tajnovitom porukom "Dablin, 14. decembar", što su mnogi okarakterisali kao njegovu objavu naredne borbe i već počinju spekulacije da će se tada boriti sa Džastinom Gejtdžijem, koji je nokautom savladao Donalda Seronija u subotu u Vankuveru.

Konor Mekgregor je još ranije rekao da bi voleo revanš sa Habibom Nurmagomedovim u Moskvi, dok MMA javnost priželjkuje Habibov okršaj sa Tonijem Fergusonom.

Ipak, UFC događaj nije se održao u Irskoj još od 2015. godine i ukoliko se to sada dogodio, bila bi to prva Mekgregorova borba na domaćem terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: